Normale dekbedden

Ons assortiment bestaat uit o.a.:

Dons

Het lekkere volumineuze dekbed, licht van gewicht en soepel om je lijf. Dat is dons. Optimale warmte en een echte ‘knuffelfactor‘. Verkrijgbaar in verschillende warmte- en prijsklassen. Zowel enkel als in 4-seizoenen uitvoering.

Wol

Een dekbed met wat meer ‘body‘ dat goed ventileert en dus ideaal voor mensen die het snel warm (te) warm hebben. Door lanoline (wolvet) is de wol zelfreinigend anti-allergisch. Verkrijgbaar in verschillende warmteklassen en als 4-seizoenen uitvoering. Bijvoorbeeld: de dekbedden van Texeler

Kameelhaar

Licht en soepel als dons met de ventilerende eigenschappen van wol. Door de grote temperatuursverschillen waar de kameel mee te maken heeft, zowel heerlijk warm als heel goed ventilerend. Verkrijgbaar in verschillende warmteklassen en als 4-seizoenen uitvoering.

Thinsulate

Een licht van gewicht, anti-allergisch dekbed dat bekend staat om het grote isolerende maar ook vochtregulerende vermogen. Ideaal voor mensen die snel transpireren. Wasbaar op 60 graden en verkrijgbaar in verschillende warmteklassen. Ook als 4-seizoenen uitvoering

Zijde

Een heerlijk licht en koel dekbed. De zijde past zich aan de temperatuur aan van de persoon die eronder ligt. Het voelt licht aan en heeft een goede vochtregulerende werking. Ideaal dus voor ‘s zomerse nachten! Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.