VIKING

Scandinavische topkwaliteit

VIKING beds of Sweden is -zoals de naam al zegt- een Zweedse leverancier van luxe boxsprings. Alle boxsprings worden met de hand gemaakt van mooie (veel natuurlijke) en duurzame materialen. Maar het meest unieke is het weldadige comfort! De slogan is niet voor niets: een VIKING bed kies je met je ogen dicht!

Uitgangspunten die een VIKING bed zo bijzonder maken:

Zweedse topkwaliteit

Duurzame materialen

Nauwkeurige ondersteuning

Ultiem comfort

Handgemaakte boxsprings met een uniek comfort
Omdat een VIKING bed met de hand wordt gemaakt hebben alle bedden een perfecte afwerking. Een echte ambacht. Daarnaast zijn alle boxspring opgebouwd uit een houten frame, wat een oersterke basis vormt. Daarop komen meerdere lagen pocketveren die zorgen voor een optimale drukverdeling van het lichaam. Om het comfort vervolgens compleet te maken met een luxe topper dat vooral uit natuurlijke materialen bestaat.  Zo sluit het bed nauwkeurig om je heen.

Viking boxsprings zacht comfort bed luxe uitstraling verkrijgbaar in noord holland bij Nico van de Nes in Broek op Langedijk

Op maat gemaakt naar jouw wensen
Om het bed helemaal van jou te maken, kunnen we niet alleen het comfort afstemmen op jouw wensen, maar ook het uiterlijk! Zo is er heel veel keuze uit verschillende hoofdborden en stoffen. Ook in de poten is er veel verschil, wat nét dat detail kan zijn wat een bed onderscheidt van 'het gewone'. Of je nu houdt van het Scandinavische design; stak en minimalistisch, of klassiek en robuust.Kom langs in onze winkel in Broek op Langedijk om je te laten informeren én inspireren door de vele mogelijkheden!

VIKING - Beds of Sweden in 2 minuten:

VIKING beds of Sweden is exclusief verkrijgbaar bij NICO VAN DE NES in Langedijk. Kom langs in onze winkel en ervaar het unieke comfort zelf  - met je ogen dicht!