Boxsprings

Wat is een boxspring?
Een boxspring bestaat uit een "gestoffeerde bak met pocketveren" (de onderste laag) die het matras draagt. In plaats van dus de spiraalbodem, lattenbodem of schotelbodem. Vaak wordt een boxspring gecombineerd met een pocketveren matras. De pocketveren kunnen individueel van elkaar bewegen en dragen als het ware uw lichaam. Deze veer-op-veer techniek biedt een unieke en zeer comfortabele ondersteuning.

Vele mogelijkheden
Een boxsprincombinatie kan in héél veel verschillende uitvoeringen. Zo kunt u er voor kiezen om het matras ook te laten stofferen, dan stofferen ze het verenpakket en leggen we de afdeklagen van het matras er los boven op; in de vorm van een topdekmatras. Ook wel topper genoemd. Qua ondersteuning en comfort zijn de mogelijkheden (bijna) eindeloos. Zo kunnen we zowel het matras als ook de boxspring helemaal op uw lichaam afstellen.

detail-optisleep-gestoffeerde-matras

Boxspring met gestoffeerde matras

detail-nox-box-met-exelor-matras

Boxspring met "gewone" matras

Uitstraling
En ook qua uitstraling zijn er heel veel mogelijkheden door de verschillende modellen hoofd- en voetborden, stoffen, kleuren en poten. Zowel landelijk/romantisch als strak/design en alles wat daartussen zit. Ook maatwerk is mogelijk.

Merken Boxsprings