Dekbedden

Vulling, tijk en stiksel, daar gaat het om!
Lekker behaaglijk onder het dekbed. Altijd op temperatuur, ongeacht de buitentemperatuur. De kwaliteit en het slaapcomfort worden bepaald door de juiste combinatie van vulling, tijk en stiksel. De warmtegraad, de vochtregulatie en het comfort worden bepaald door de vulling.

partnerdekbed

Partnerdekbed.
Heeft u het snel koud en uw partner juist niet en wilt u toch samen onder één dekbed slapen? Kies dan voor een partnerdekbed! Het werkt als volgt: Er is een basisdeel dat uit één stuk bestaat in de lichte variant. Vervolgens kunt u individueel kiezen voor een eigen deel om het dekbed mee aan te vullen. U kunt kiezen uit een licht, medium of warm eenpersoons deel, die we aan het basisdeel verbinden. Zo heeft u ieder uw eigen warmteklasse, maar wel gezellig samen onder één dekbed. U kunt bij het partnerdekbed kiezen uit de materialen Wol, Kameelhaar en Thinsulate.

Onze collectie bestaat uit partnerdekbedden van o.a.: VanDyck, OptiSleep en Texeler.

Kom eens langs in onze winkel om de verschillen te voelen en u te laten adviseren welk dekbed het beste bij u past!

Zomerdekbedden.
Speciaal voor de warme zomermaanden hebben wij een mooi aanbod koele zomerdekbedden. Hieronder een paar kleine specificaties van de ons assortiment:

Zomerdekbed Katoen
Een dekbed van 100% katoen zorgt ervoor dat u het niet snel meer te warm heeft. De katoenen zomerdekbedden kunnen goed vocht op nemen en zijn heerlijk koel.

Zomerdekbed Bamboe
Onze zomerdekbedden van Bamboe zijn een combinatie van Bamboe en Tencel. Deze combinatie zorgt ervoor dat naast het feit dat Bamboe snel warmte kan verspreiden, de Tencel ook goed met vocht kan omgaan. Ideaal dus voor de klamme zomernachten.

Zomerdekbed Zijde
Onze zijden dekbedden zijn heerlijk luchtig en vallen soepel om je lijf heen. Een zomerdekbed van zijde is naast lekker koel evengoed behaaglijk. De langdradige vezels zorgen voor een perfecte vocht- en warmteregulatie.

Zomerdekbed Kameelhaar
Onze zijden dekbedden zijn heerlijk luchtig en vallen soepel om je lijf heen. Een zomerdekbed van zijde is naast lekker koel evengoed behaaglijk. De langdradige vezels zorgen voor een perfecte vocht- en warmteregulatie.

Wafeldeken
Voor diegene die het liefst alleen onder een laken slaapt hebben wij mooie lichte wafeldekens van 100% katoen.

Zoveel keuze, maar welke is nou de beste?
Kom langs in een van onze winkels om je te laten informeren welk zomerdekbed voor jou het meest geschikt is.

bs-5000-voor-website
dekbedicoon-gans-blauw-klein

Dons.
Het lekkere volumineuze dekbed, licht van gewicht en soepel om je lijf. Dat is dons. Optimale warmte en een echte ‘knuffelfactor‘. Verkrijgbaar in verschillende warmte- en prijsklassen. Zowel enkel als in 4-seizoenen uitvoering.

Wol.
Een dekbed met wat meer ‘body‘ dat goed ventileert en dus ideaal voor mensen die het snel warm (te) warm hebben. Door lanoline (wolvet) is de wol zelfreinigend anti-allergisch. Verkrijgbaar in verschillende warmteklassen en als 4-seizoenen uitvoering. Bijvoorbeeld: de dekbedden van Texeler

dekbedicoon-schaap-blauw-klein
dekbedicoon-kameel-blauw-klein

Kameelhaar.
Licht en soepel als dons met de ventilerende eigenschappen van wol. Door de grote temperatuursverschillen waar de kameel mee te maken heeft, zowel heerlijk warm als heel goed ventilerend. Verkrijgbaar in verschillende warmteklassen en als 4-seizoenen uitvoering.

Thinsulate.
Een licht van gewicht, anti-allergisch dekbed dat bekend staat om het grote isolerende maar ook vochtregulerende vermogen. Ideaal voor mensen die snel transpirerenWasbaar op 60 graden en verkrijgbaar in verschillende warmteklassen. Ook als 4-seizoenen uitvoering

dekbedicoon-thinsulate-blauw-klein
dekbedicoon-vlinder-blauw-klein

Zijde.
Een heerlijk licht en koel dekbed. De zijde past zich aan de temperatuur aan van de persoon die eronder ligt. Het voelt licht aan en heeft een goede vochtregulerende werking. Ideaal dus voor ‘s zomerse nachten! Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.