NOX

Een bed is uiterst persoonlijk en daarom is er NOX!
Een bed van NOX past u als gegoten omdat we het kunnen aanpassen naar uw lichaam en wensen qua comfort. De allernieuwste technieken in lattenbodems, boxsprings en matrassen, verwerkt tot een prachtig bed dat door u zelf samengesteld kan worden met een goede prijs/kwaliteit verhouding;dat is NOX! Eindeloze mogelijkheden met keuze uit veel verschillende (maten) hoofdborden, een inspirerende stoffencollectie (o.a. van Kvadrat) en bijzondere details. NOX boxsprings en matrassen zijn exclusief verkrijgbaar bij slaapkenner NICO VAN DE NES in Schagen en Langedijk.

Uitgangspunten die NOX zo bijzonder maken:

Custommade

Ergonomie

Topkwaliteit

Eindeloze mogelijkheden

Een bed is uiterst persoonlijk en daarom is er NOX!
Een bed van NOX past u als gegoten omdat we het kunnen aanpassen naar uw lichaam en wensen qua comfort. De allernieuwste technieken in lattenbodems, boxsprings en matrassen, verwerkt to een prachtig bed dat door u zelf samengesteld kan worden met een goede prijs/kwaliteit verhouding;dat is NOX! Eindeloze mogelijkheden met keuze uit veel verschillende (maten) hoofdborden, een inspirerende stoffencollectie en bijzondere details.

NOX gaat verder dan alleen ‘soepel’ en ‘stevig’
Met een uitgebreide collectie van maar liefst zestien verschillende matrassen combineert NOX ergonomische ondersteuning met een weldadig comfort, variërend van heel zacht tot heel stevig. Zo kunnen we heel nauwkeurig schakelen op wat bij uw lichaam en wensen qua comfort past. Bij NOX houdt men in plaats van alleen uw lengte en gewicht, vooral ook rekening met uw lichaamsbouw en slaaphouding. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse tijken zoals bijvoorbeeld met wol gevuld, wasbaar of antiallergisch zodat het matras echt 100% aan uw wensen voldoet.

Unieke samenwerking van bodem en matras
Ook de boxspringbodems kunnen we aanpassen naar uw lichaam, waardoor het matras nóg beter tot zijn recht komt. Bodem en matras versterken elkaars werking op deze manier. Hieronder ziet u een voorbeeld van een geprofileerde boxsping; het schoudergedeelte in de boxspring is verlaagd, hierdoor ontstaat er meer ruimte voor de schouder om weg te zakken in het matras en komt de wervelkolom perfect recht te liggen.

Niets is standaard bij NOX
Natuurlijk is lekker slapen het allerbelangrijkste, maar ook qua uiterlijk zijn er eindeloos veel mogelijkheden. NOX levert maatwerk, dus zit u niet vast een standaard hoogte- en breedte maten van zowel het bed als het hoofdbord. U kunt kiezen uit verschillende modellen boxspring, diverse vormen en diktes van hoofdborden en pootjes. Hierdoor creëert u uw eigen, unieke NOX bed!

NOX in combinatie met uw bestaande bed of een ander merk
Ook indien u al een bestaand slaapsysteem heeft, of kiest voor een ander merk, kan het de uitstraling van een NOX bed krijgen. Alle typen matrassen kunnen met een NOX boxspring combineren worden en de gestoffeerde ledikanten van NOX zijn ook geschikt voor alle type bedbodems. Zo kunt u, ook met een ander slaapsysteem tóch uw eigen bed creëren.

Hieronder een kleine impressie van wat verschillende sferen: