Butterfly kussens

unieke combinatie van ondersteuning en comfort
Hoofd-, schouder- en nekpijn zijn vaak het gevolg van een verkeerde lichaamshouding. Overdag kunt u hier bewust rekening mee houden. ‘s Nachts moet uw kussen dit doen. Het Butterfly gezondheidskussen is ontwikkeld in samenwerking met verschillende ergo therapeuten en biedt een unieke combinatie van aangenaam ligcomfort en een correcte ondersteuning. De Butterfly bestaat uit meer dan 80% natuurrubber, een natuurproduct, die jarenlang zijn grote elasticiteit behoudt.

Uitgangspunten die Butterfly kussens zo bijzonder maken:

Ventilatie

Ondersteuning

Kwaliteit

Duurzaamheid

Butterfly gezondheidskussens houden uw hoofd, bij elke slaaphouding, gedurende de hele nacht stabiel in de juiste positie. De nekondersteuning brengt de halswervels in een goede, natuurlijke houding. De nekwervelkolom wordt enigszins uitgerekt, doordat het hoofd over de nekondersteuning komt te liggen. Hierdoor kunnen zenuwbanen weer optimaal functioneren en komen de luchtwegen goed vrij. De nekspieren kunnen zich optimaal ontspannen zonder gevoelige drukpunten.

Omdat ieder mens uniek van bouw is, zijn de Butterfly gezondheidskussens in verschillende hoogtes verkrijgbaar; 9, 12 en 14 cm hoogte. Naar uw persoonlijke voorkeur is elk Butterfly gezondheidskussen daarnaast verkrijgbaar in soft, medium en strong.

Kom langs in de winkel om u verder te laten informeren en ervaar het unieke comfort en de specifieke ondersteuning van het Butterfly gezondheidskussen. Overigens heeft u bij ons altijd de mogelijkheid om het kussen een aantal nachten te proberen thuis, op uw eigen bed. Mocht het toch niet helemaal wennen, dan kunnen we het kussen ruilen voor een andere uitvoering of model.