Somnus

Somnus bedden zijn dé perfecte combinatie van traditioneel vakmanschap met de allernieuwste, moderne veertechnologie. Afgewerkt met de meest luxe, natuurlijke materialen biedt een Somnus bed u een weldadig gevoel van luxe en comfort die bijdraagt aan een gezonde nachtrust - natuurlijk.

Uitgangspunten die Somnus zo bijzonder maken:

Ventilatie

Ondersteuning

Kwaliteit

Duurzaamheid

Handgemaakt vakmanschap
Somnus is een Engels familiebedrijf dat als sinds 1840 de meeste luxe bedden maakt. Alle Somnus bedden worden met veel aandacht en precisie helemaal met de hand en speciaal voor u gemaakt in eigen fabriek. Dat voel je niet alleen; dat zie je ook!

100% natuurlijke vulmaterialen 
Somnus verwerkt de meest luxe natuurlijke materialen in de matrassen. Zoals bijvoorbeeld Cashmere, Zijde, Egypstische katoen, paardenhaar, mohair en verschillende soorten wol van schapen van eigen land. Het dikke pakket van natuurlijke vulmaterialen van een Somnus matras geeft een weldadig comfort en zorgt voor de beste warmte- en vochtregulatie. Bovendien zorgen deze materialen voor een natuurlijk en fris klimaat in uw matras, waardoor het bijdraagt aan een gezonde nachtrust.

Unieke veertechnologie
Ook alle pocketveren worden bij Somnus in eigen fabriek gemaakt. Somnus werkt met een uniek verenpakket van meerdere lagen mini-pockets. Hierdoor vormen de matrassen zicht zeer nauwkeurig naar de vormen van uw lichaam. Voor een perfecte ondersteuning en een zeer goede drukverdeling.

Hiernaast ziet u de binnenkant van een Somnus matras.

Milieubewust
Somnus heeft zijn eigen boerderij en fabriek en gebruikt uitsluitend natuurlijke en plantaardige materialen. Ook tijdens het productieproces wordt er bewust met dier en milieu omgegaan. De bedden worden gemaakt zonder uitstoot van vervuilende gassen en in een schone, natuurlijke omgeving.
Klik hier voor meer informatie over de Somnus farm: http://www.harrisonspinksfarm.co.uk/ 

Enkele modellen uit de uitgebreide collectie van SOMNUS: