Avek

Kwaliteitsbedden sinds 1927
Al meer dan 85 jaar is Avek een toonaangevende Nederlandse producent van ruimtebesparende bedden, boxsprings, matrassen en bedbodems. Het motto van AVEK: Arbeid Vlijt En Kwaliteit is nog steeds een belangrijk uitgangspunt. Elk Avek bed, elke boxspring en elke matras wordt met liefde en zorg gemaakt, vanuit een lange traditie van ambachtelijk vakmanschap. In de fabriek in Friesland gaan moderne technieken en ambachtelijke kennis van het beddenvak hand in hand. AVEK is al sinds jaar en dag een trouwe leverancier van NICO VAN DE NES.

Uitgangspunten die Avek zo bijzonder maken:

Nuchter

Ambachtelijk

Ventilatie

De Ploeg stoffen

Boxspring Simmer
Fris en fit ontwaken met de Simmer boxspring van Avek!
De Simmer boxsprings zijn voorzien van het meest ventilerende bedbodemsysteem ter wereld: de spiraalbodem. Het dwarsgespannen spiraalnet is veerkrachtig en heeft een zeer open structuur (meer dan 80%!), waardoor de box goed kan ademen en de vochtregulatie optimaal is. Een goed ventilerend bed voelt prettiger aan, is hygiënischer en geeft minder aanleiding tot allergische reacties.

Een Simmer boxspringcombinatie kenmerkt zich door een 4-voudig aanpassingsvermogen. Vier comfortabel verende en ondersteunende lagen vormen een bijzonder comfort:
1. De dwarsgespannen spiraalbodem als basis,
2. de pocketvering in de boxspring,
3. de pocketvering met afdeklagen in de matras,
4. en de comfortabele topdekmatras,
Deze unieke combinatie van ventilatie en ondersteuning zorgen voor een weldadige slaapbeleving. U ontwaakt met een fris en uitgerust gevoel!

Links ziet u de onderkant van de Simmer; de spiraalbodem met direct daarop de pocketveren van de boxspring. Recht ziet u de verschillende lagen van de Simmer van de zijkant. De Simmer boxspring is verkrijgbaar in exclusieve De Ploeg stoffen!