OptiSleep

OptiSleep; Nederlandse topkwaliteit
Gezond en comfortabel slapen. Dat is en blijft het uitgangspunt van OptiSleep. Een merk dat staat voor vakmanschap en Nederlandse kwaliteit. De OptiSleep-collectie bestaat uit matrassen, topdekmatrassen, spiraalbodems, boxsprings, dekbedden en kussens. Stuk voor stuk gemaakt van hoogwaardige materialen. Speciaal ontwikkeld en getest voor Slaapkenner. De OptiSleep producten vormen dan ook de meest comfortabele basis voor een optimale nachtrust.

Uitgangspunten die OptiSleep zo bijzonder maken:

Ventilatie

Ondersteuning

Kwaliteit

Duurzaamheid

OptiSleep matrassen
Alle OptiSleepmatrassen bestaan uit naar keuze 6-slags of 8-slags pocketveren van thermisch gehard staal. Het verenpakket is verdeeld in 7-comfortzones zodat het matras op elk deel van uw lichaam de juiste ondersteuning biedt. Ook zijn alle OptiSleep matrassen voorzien van Optizone; een extra elastische zone in de schouder zone. Samen met de gezoneerde pocketvering geeft dit extra ruimte voor de schouder. De afdeklagen van naar keuze hoogwaardig HRschuim of latex bepalen het eerste gevoel met het matras en volgen de contouren van uw lichaam.

OptiSleep boxsprings
De boxsprings van OptiSleep bestaan uit een houten frame waarop pocketveren zijn geplaatst. Hierdoor sluiten ze perfect aan met de OptiSleep matrassen. De boxsprings zijn voorzien van Optigrip; een antislip laag, waardoor de matrassen niet kunnen schuiven. Er is een ruime keuze uit meubelstoffen, pootjes en type hoofdborden, zodat u de boxspring naar uw stijl kunt aanpassen. De boxsprings van OptiSleep kunnen zowel in een ‘vlakke‘uitvoering als elektrisch verstelbaar.

 Redenen om voor OptiSleep te kiezen:

OPTICARE;
90 dagen omruilgarantie op de matraskern

OPTIGRIP;
De boxsprings zijn voorzien van antislip, voorkomt schuiven van de matrassen en maakt matrasbeugels overbodig

OPTIZONE;
Extra elastische zones in stretchtijk voor een optimale schoudercomfortzone

OPTILIGHT;
Fraaie verlichting die makkelijk op het hoofdbord te monteren is

OPTICOLOR;
Uitgebreide stoffencollectie in 66 kleuren, waaronder exclusieve De Ploeg stoffen

OPTISTYLE;
Keuze uit 6 verschillende hoofdborden, ieder met een eigen stijl

Enkele sfeervoorbeelden uit de OptiSleep boxspringcollectie: