VanDyck dekbedden

Onze collectie dekbedden bestaat o.a. uit de dekbedden van Vandyck.

Door de zeer ruime collectie dekbedden die Vandyck aanbied is er altijd een dekbed die aan uw wensen en behoeften voldoet. Omdat het dons gehalte prijsbepalend is, zal een dekbed met een hoger dons gehalte duurder zijn dan een dekbed met een lager dons gehalte. Een dekbed met een hoger dons gehalte is lichter in gewicht en daardoor comfortabeler in gebruik. Vandyck biedt een brede collectie. Voor ieder wat wils.

Kom eens langs in onze winkel om te kijken welk dekbed het beste bij u past!

4-seizoenendekbed Duo

Een wat zwaarder dekbed van 65% ganzendons en 35% aangevuld met veren. Goede isolatiewaarde en een wat lagere aanvangsprijs.

4-seizoenendekbed Astro

Doordat dit dekbed bestaat uit 90% Canadese ganzendekbed en 10% kleine veertjes is dit een heerlijk zacht en soepel dekbed met een zeer goede isolatiewaarde. Prijs in een middensegment.

Caré dekbed Excellent

Zeer luxe dekbed van 95% oost Europese ganzendons en 5% kleine ganzenveertjes. Super licht en door de fijne tijk ultiem zacht. Met een uitstekende isolatiewaarde.Prijs en kwaliteit in het topsegment. Ook verkrijgbaar in de 4-seizoenen uitvoering.

Zomerdekbed Zijde

Dit dekbed, gevuld met 100% moerbeizijde en is uitstekend geschikt als zomerdekbed! Heerlijk licht en luchtig.

Zomerdekbed dons

Heerlijk licht en luchtig door een licht vulgewicht van 95 % dons en 5% fijne ganzenveertjes. Perfect voor zomerse nachten!